Hoe aansluiten?

Ik wil voetballer worden …

Droom je er ook van om de nieuwe Hazard, De Bruyne of Courtois te worden?
Zoek je een leuke en toegankelijke teamsport?
Heb je vriendjes die al voetbal spelen?

KVC Houtem-Oplinter is een club die er steeds naar streeft om een kwaliteitsvolle jeugdopleiding met goede en gemotiveerde trainers te combineren met veel voetbalplezier voor iedereen. Iedere speler krijgt bij ons de kans om zich maximaal te ontwikkelen op basis van zijn/haar individuele kwaliteiten.

In 2019 behaalden we voor de 3e keer op rij 2 sterren in het “Basic Quality label Provinciaal”  in het kader van een audit door Foot Pass, Dit geeft ons de mogelijkheid om aan te treden in de Provinciale jeugdreeksen. Het Foot Pass programma is een objectieve evaluatie van de club.

Onder het motto “Jong geleerd is oud gedaan” kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar hun voetbalcarrière bij ons starten.

Interesse? Kom gerust op één van de trainingsdagen eens langs. 
Je kan ook altijd onze jeugdcoördinators contacteren:

Iedereen kan bij ons vrijblijvend een paar weken meetrainen zodat je kan ontdekken of voetballen iets voor jou is.

Bevalt het voetballen je, dan kan je beslissen om bij onze club aan te sluiten. Hiervoor spreekt je met de jeugdcoördinator af wanneer je kan langskomen zodat hij onze secretaris kan informeren.

Aansluiten kan tegenwoordig eenvoudig digitaal. Wat heb je nodig?

  • de identiteitskaart van één van de ouders.
  • zijn/ haar PIN-code

Na betaling van het lidgeld ben je dan effectief lid van KVC Houtem-Oplinter

Ben je reeds aangesloten bij een club, maar wens je naar KVC Houtem-Oplinter te komen, kan je ook contact opnemen met onze jeugdcoördinators. Zij zullen dan bekijken welke mogelijkheden er zijn om aan te sluiten. Dit hangt o.a. af van je leeftijd en de club waar je bent aangesloten.

Om nieuwe spelers aan te trekken ondernemen wij verschillende acties.

Initiatietraining

Ieder jaar organiseren wij een initiatietraining voor 5-jarige, waarop we de kinderen op een speelse manier willen laten kennismaken met de voetbalsport. Via flyers die in de scholen van Tienen en omgeving worden verspreid proberen we al de 5-jarigen te bereiken.

Interne en externe communicatie

Onze (vernieuwde) website is ons belangrijkste communicatiekanaal. Alle sportieve en extra-sportieve informatie wordt op deze manier op een snelle en eenvoudige manier verspreid zowel naar onze eigen leden als naar anderen.
Daarnaast zijn ook de sociale media een onmisbaar instrument geworden.
Via onze facebook account wordt informatie verspreid en gerichte oproepen gedaan.
Daarnaast maken we ons ook kenbaar via affiches en flyers in zwembaden en sporthallen in de regio.

Voetbalstage

Wij organiseren, in samenwerking met TS events, een voetbalstage waaraan zowel voor onze eigen spelers als spelers van ander clubs kunnen deelnemen. Ter promotie hiervan worden flyers verspreid in onze club en in de clubs in de regio.