P4
P1

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/0/5/f/kvchoutemoplinter.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wat bij ongeval?

Gekwetst? Procedure

Indien je gekwetst raakt tijdens een training of wedstrijd is het belangrijk dat er altijd een ongevalsaangifte wordt ingevuld. Dit formulier kan je bekomen via :

  • De ploegafgevaardigde
  • De secretaris-GC (Jean Pancken)
  • HIER downloaden.

Zorg ervoor dat je de nodige aandacht besteedt aan volgende punten :

Het medische luik dient door de behandelende geneesheer ingevuld te worden. Hij moet hierop te vermelden of er beurten kinesitherapie nodig zijn.

Je dient steeds de volgende informatie op het formulier of in bijlage te vermelden:

  • De wedstrijd of training waarin het ongeval zich heeft voorgedaan.
  • beroep: student, arbeider, bediende (jeugd = student);
  • datum en uur van het ongeval
  • De omstandigheden van het ongeval.

 

Gelieve ook steeds een klevertje van het ziekenfonds te voorzien op de achterzijde.

Het document dient uiterlijk 14 werkdagen na het ongeval aanwezig te zijn op de voetbalbond (poststempel is niet geldig). Dit betekent dat je het formulier binnen de week correct en volledig ingevuld, aan de GC van VC Houtem-Oplinter moet bezorgen.

Na indienen van het formulier krijg je via het secretariaat van VV Houtem een genezingsattest van de voetbalbond. Dit formulier dient bij genezing door de behandelende geneesheer ingevuld te worden en bezorgd aan de secretaris-GC.

Het ingevulde document dient dan bij voorkeur samen met de verzamelstaat van onkosten, afgeleverd door het ziekenfonds, aan het secretariaat terugbezorgd te worden. Indien er facturen van het ziekenhuis zijn dienen de originele exemplaren meegestuurd te worden (vaak worden deze pas veel later verstuurd door het ziekenhuis).

De voetbalbond zal op basis van de ingediende onkosten een gedeelte terugbetalen.

Bepaalde speciale behandelingen, medicijnen of verbanden worden niet terugbetaald, evenmin als het supplement voor bijvoorbeeld een eenpersoonskamer in het ziekenhuis. Bovendien is er enkel een tussenkomst in bepaalde medische kosten die rechtstreeks de oorzaak zijn van het ongeval tijdens het beoefenen van de voetbalsport in clubverband. Zaken die reeds voordien bestonden zijn niet verzekerd (bv. tendinitis, verergering van een bestaande kwetsuur,…).

Meer informatie kan je bekomen bij de secretaris-GC (Jean Pancken)

 

Het weer in Tienen

 

Adres

Campus Bunsbeekstraat
Bunsbeekstraat
3300 Tienen
Tel.:
 

Campus Kummenveld
Kummenveld z/n

3300 Tienen
 

Toon kaart

 

Nuttige info

    Aanduidingen

    Afgelastingen

    Gele kaarten

    Wedstrijdbladen
 

Deel met je vrienden!

 

User login